Donateurs

Onze donateurs hebben een speciaal plekje bij ons.

Deze mensen waarderen wij natuurlijk echt niet alleen vanwege hun financiële bijdrage, maar vooral vanwege het feit dat zij de trouwste fans zijn van shantykoor Het Kraaiennest.

Ook U kunt donateur worden van shantykoor Het Kraaiennest voor minimaal € 17,50 per jaar. Als tegenprestatie wordt u regelmatig geïnformeerd over het reilen en zeilen van het shantykoor.

Bent U donateur, dan wordt U uitgenodigd op de jaarlijkse familie- en donateursdag en kunt u onder meer genieten van een optreden van het koor.

U kunt zich aanmelden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het aanmeldingsformulier opsturen naar Bram van Vliet. Bram, die de donateursadministratie verzorgt, is ook bereikbaar onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.