Steunpilaren

Donateurs en Sponsors

Sponsors

Het shantykoor laat zich steeds vervoeren door haar trouwe bus, de ‘halluf vier’.

Deze bus kunnen we ‘in de vaart houden’, mede dankzij een bijdrage van onderstaande sponsors, waarvoor onze hartelijke dank.

Ter Maten Bestratingen, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hol B.V. Sloop-Houthandel, Rotterdam.

Van Leeuwen makelaardij, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Voorbrood meubelen, Zevenhuizen.( Z-H),

Toppodia, Zuidplas.

Venrooy Tandtechniek B.V. Nieuwerkerk aan den IJssel.

Administratiekantoor Van der Dussen, Nieuwerkerk aan den IJssel

Tante Eef, Design, Berkel en Rodenrijs

Garage Neleman, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vakgarage Van der Knijff, Moerkapelle

R. Geurts B.V.

Bij Marlies, Fashion, Interior and Accessoires, Delft

Marle Creatieve Communicatie, Moerkapelle

Den Ouden Assurantiën, Nieuwerkerk aan den IJssel

ETEC , Grondverzetmachines

QS Nederland B.V., Quality Services, Nijmegen.

Donateurs

Onze donateurs hebben een speciaal plekje bij ons.

Deze mensen waarderen wij natuurlijk echt niet alleen vanwege hun financiële bijdrage, maar vooral vanwege het feit dat zij de trouwste fans zijn van shantykoor Het Kraaiennest.

Ook U kunt donateur worden van shantykoor Het Kraaiennest voor minimaal € 17,50 per jaar. Als tegenprestatie wordt u regelmatig geïnformeerd over het reilen en zeilen van het shantykoor.

Bent U donateur, dan wordt U uitgenodigd op de jaarlijkse familie- en donateursdag en kunt u onder meer genieten van een optreden van het koor.

U kunt zich aanmelden op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het aanmeldingsformulier opsturen naar Bram van Vliet. Bram, die de donateursadministratie verzorgt, is ook bereikbaar onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.