An Australian Guy: Nieuwe Shantyman?

Het weer was minder dan voorgaande keren, maar de stemming zat er niettemin weer goed in. Enthousiaste fans bleven gedurende het gehele optreden alert en vroegen zelfs om een toegift, zoals Le Port de Tacoma en Tango Chico. En ..... we troffen een nieuwe fan. We zagen hem al tijdens de eerste twee sessies rond het koor drentelen met een grijns op zijn gezicht en de camera in aanslag.

En ja hoor: een kleine hint van zijn vrouw dat hij alles 'fantastic' vond en deze Australier kreeg de uitnodiging van het koor om een lied te zingen. Het werd 'The drunken sailor' en het moet gezegd worden: deze man uit 'Down Under' met zijn forse baard deed het niet slecht. In ieder geval heeft het publiek genoten en de gezinsleden van onze buitenlander en betrokkene zelf waren super enthousiast. Er werd nog gesproken over een tegenbezoek van Het Kraaiennest aan zijn thuisland, maar of dat er ooit van komt?