Kantine Walhalla

De uitverkochte zaal van Kantine Walhalla schudde op z'n grondvesten bij het optreden van shantykoor Het Kraaiennest op 2e pinksterdag. Het dolenthousiaste publiek zong, klapte en stampte luidruchtig mee met de pittige shanties, maar luisterde ook geboeid naar de fraai gezongen ballades. Bijvoorbeeld het lied Santiano:

En natuurlijk was daar ook Trudy, de struise Rotterdamse, die op geheel eigen wijze de boel op stelten kwam zetten met haar hilarische verhalen en Rotterdamse meezingers.

Theater Kantine Walhalla, in het hart van Katendracht, was weer volledig uitverkocht. Het combo, versterkt met onze vaste panfluitiste Marike en dirigent Willem, nu eens niet met de aanwijsstok, maar op accordeon, liet voortdurend staaltjes van vakmanschap horen.

De zangers, aangevoerd door opperstalmeester Henk de volmatroos (ieder heeft een eigen functie aan boord), deden nog meer dan anders hun best. Speciale aandacht was er voor het lied Santiano, in het Frans vertolkt door versebalie Eric dat binnenkort op deze site te horen en te zien zal zijn.

Shantykoor Het Kraaiennest kijkt terug op een buitengewoon geslaagde middag. Het smaakt naar meer.