Folkgroep Other Roads en Het Kraaiennest

Donderdag, 2 november a.s. treden een tweetal toppers op in de theaterzaal van Swanla in Zevenhuizen. Deze dag treedt zowel de Britse folkgroep Other Roads op, als ook shantykoor Het Kraaiennest. Voor het shantykoor, die z'n nieuwste shanties en Ierse songs zal brengen, is het een thuiswedstrijd, maar de Britse groep behoeft wellicht nog een korte introductie. Other Roads bestaat uit de Engelse zangers, gitaarspelers en songwriters Pete Abbott en Dave Walmisley, samen met de Schotse top-violist Gregor Borland.

In hun achtjarige bestaan produceerde dit trio maar liefst zes cd's, waarvan het merendeel van de nummers zelf is geschreven en gecomponeerd. Luisterliedjes met een verhaal, ballades die soms a capella en driestemmig worden gezongen. Maar ook staan er ongetwijfeld die dag een paar bekende instrumentale nummers op hun repertoire. De band maakt muziek op een zeer hoog niveau. De aansprekende muziek en de interactie met het publiek maakt dit trio zeer geliefd bij een breed publiek.

Iedereen die van luistermuziek houdt, is donderdag 2 november a.s. van harte welkom in de theaterzaal van Swanla, Zevenhuizen.